Bereken online de voordelige premie van uw oldtimerverzekering voor uw motorfiets

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van oldtimerverzekeringen aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaald.

Een oldtimerverzekering wordt in de volksmond ook wel een klassiekerverzekering genoemd. De oldtimerverzekering voor motorfietsen kent vier varianten:

WA verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste motorfietsverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze motorfietsverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering dus zelf moeten betalen.

WA verzekering + Brand/Diefstal
Naast de WA dekking is de motorfiets ook verzekerd tegen brand of diefstal.

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco motorfietsverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze motorfietsverzekering ook nog schade aan uw eigen motorfiets, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekend dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), wordt deze schade gedekt door uw motorfietsverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig, niet vergoeden. Beperkt Casco motorfietsverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Volledig Casco
Een Volledig Casco motorfietsverzekering is de duurste optie onder de motorfietsverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, maar dekt daarnaast ook de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft. Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Wilt u een oldtimerverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de blauwe button om binnen enkele stappen online uw premie te berekenen. U ziet direct wat u kunt besparen!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Alle op deze site uitgevoerde transacties geschieden op basis van execution only met inachtneming van onze algemene voorwaarden.