Bereken online de premie voor uw caravanverzekering

Voordelig uw caravan verzekeren, onbezorgd op vakantie!

Wanneer u erop uittrekt met uw caravan, wilt u zorgeloos genieten. Uw caravan geeft u een gevoel van vrijheid, waar u ook bent. En deze vrijheid wilt u goed beschermen. Met de uitgebreide caravanverzekering kunt u uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen verzekeren tegen schade.

Cascodekking
De caravanverzekering biedt standaard een uitgebreide cascodekking. Onderweg, op de camping en in de winterstalling bent u verzekerd tegen schade. Da’s wel zo’n prettige gedachte.

Inventarisdekking
Naast de cascodekking kunt u de verzekering ook uitbreiden met een inventarisdekking. Wanneer u er met uw caravan op uittrekt, neemt u niet alleen uw bagage mee. U heeft ook allerlei zaken voor in de caravan nodig. Denk bijvoorbeeld aan: kook- en verwarmingsapparatuur, een koelkast, keukenspullen, beddengoed, electrische apparaten en (tuin)meubelen.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een caravanverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de blauwe button om binnen enkele stappen online uw premie te berekenen. U ziet direct wat u kunt besparen!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Alle op deze site uitgevoerde transacties geschieden op basis van execution only met inachtneming van onze algemene voorwaarden.